Team

E.S. Gligor

Tandarts

Elvira is meer dan vijfentwintig jaar werkzaam als tandarts. Naast algemene tandheelkunde ligt haar focus op esthetische tandheelkunde, endodontologie en kan zij erg goed omgaan met kinderen. Haar doel is om samen met u als patiënt het beste resultaat te bereiken. Iedere patiënt is uniek en daarbij past dus ook steeds een andere aanpak. Zij volgt jaarlijks cursussen om de beste zorg te kunnen blijven bieden. Zij werkt op de maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk.

BIG nummer: 99101349502

I.V. Hurenkamp

Tandarts

Inna is vijfentwintig jaar geleden afgestudeerd als tandarts. Zij staat voor een laagdrempelige benadering en behandeld jong en oud met veel plezier. Zij ziet u graag weer met een brede glimlach vertrekken. Inna heeft zich gespecialiseerd in esthetiek, heeft affiniteit met kindertandheelkunde en preventie binnen de tandheelkunde, maar uiteraard bent u welkom voor alle behandelingen. Zij volgt jaarlijks cursussen om up to date te blijven. Zij werkt op de dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk.

BIG nummer: 99909320702

M. Koelewijn

Manager

Manon werkt al 16 jaar met veel plezier in de tandheelkunde, waarvan 10
jaar in het management. Zij is verantwoordelijk voor de gehele
bedrijfsvoering van Tandartspraktijk Mei. Jullie zullen haar op
verschillende plekken in de praktijk tegen komen. Zo is zij onder andere
verantwoordelijk voor de boekhouding en financiële administratie en zal
zij ook preventieve behandelingen uitvoeren. Zij begeleidt u graag, jong
of oud, naar een gezonder gebit en gezond tandvlees voor een langer
behoud van uw gebit. Zij werkt van dinsdag tot en met vrijdag in de
praktijk.

J. Van Diermen

Tandarts assistente

Jolanda is al twintig jaar als tandartsassistente werkzaam in deze praktijk en zal u tijdens de behandeling begeleiden, van intake tot nazorg. Een geweldige allround tandartsassistente welke u altijd met een vriendelijke lach ontvangt en te woord zal staan. Zij is ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de sterilisatie van apparatuur en instrumenten. Wij werken volgens de WIP-richtlijnen en werken volgens de strengste normen en regels. Veiligheid en hygiëne nemen dan ook een belangrijke plaats in binnen de praktijk waarbij continu wordt gewerkt aan een steriel en veilig klimaat. Zij is werkzaam op maandag, dinsdagochtend en woensdagochtend.

T. Van Merriënboer

Tandarts assistente

Toureya is onze geweldige allround tandartsassistente waarbij u voor vele vragen terecht kunt. Zij assisteert de tandarts, zal u altijd vriendelijk begeleiden tijdens de behandelingen en is ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de sterilisatie van apparatuur en instrumenten. Wij werken volgens de WIP-richtlijnen en werken volgens de strengste normen en regels. Veiligheid en hygiëne nemen dat ook een belangrijke plaats in binnen de praktijk waarbij continu wordt gewerkt aan een steriel en veilig klimaat. Zij werkt nu vier jaar in deze praktijk. Toureya werkt op de dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

N. van Nieuwenhuizen

Preventie assistente

Nicolien is een zeer ervaren tandarts- en preventieassistente welke u altijd op uw gemak zou stellen. Zij assisteert de tandarts, doet baliewerkzaamheden en voert de preventieve behandelingen uit voor ons. Zij is ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de sterilisatie van apparatuur en instrumenten. Wij werken volgens de WIP-richtlijnen en werken volgens de strengste normen en regels. Veiligheid en hygiëne nemen dan ook een belangrijke plaats in binnen de praktijk waarbij continu wordt gewerkt aan een steriel en veilig klimaat. Zij is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

 

D. Abdullah

Mondhygiëniste

Dashne is onze mondhygiëniste welke voor iedereen uitgebreid de tijd neemt. Zij is in 2011 afgestudeerd als mondhygiëniste en werkt al 19 jaar in de mondzorg. Zij heeft zich ontwikkeld tot een zeer ervaren en prettige mondhygiëniste waar u terecht kan met al uw parodontale problemen. Zij werkt op de donderdagen bij ons.

 

 

Y. Bozorgi

Mondhygiëniste

Yalda is in 2017 afgestudeerd als mondhygiëniste en al langere tijd werkzaam in de mondzorg. Ze neemt voor iedereen uitgebreid de tijd en legt graag alles zorgvuldig aan u uit. Zij begeleidt u graag naar een gezond gebit en gezond parodontium voor een langer behoud van uw gebit. Zij werkt op de maandagen bij ons.