Team

Tandarts

E.S. Gligor

Elvira is meer dan vijfentwintig jaar werkzaam als tandarts. Naast algemene tandheelkunde ligt haar focus op esthetische tandheelkunde, endodontologie en kan zij erg goed omgaan met kinderen. Haar doel is om samen met u als patiënt het beste resultaat te bereiken. Iedere patiënt is uniek en daarbij past dus ook steeds een andere aanpak. Zij volgt jaarlijks cursussen om de beste zorg te kunnen blijven bieden. Zij werkt op de maandag (om de week), dinsdag, woensdag en vrijdag (om de week) in de praktijk.

BIG nummer: 9910134950

Tandarts

I.V. Hurenkamp

Inna is vijfentwintig jaar geleden afgestudeerd als tandarts. Zij staat voor een laagdrempelige benadering en behandelt jong en oud met veel plezier. Zij ziet u graag weer met een brede glimlach vertrekken. Inna heeft zich gespecialiseerd in esthetiek, heeft affiniteit met kindertandheelkunde en preventie binnen de tandheelkunde, maar uiteraard bent u welkom voor alle behandelingen. Zij volgt jaarlijks cursussen om up to date te blijven. Zij werkt op de maandag (om de week), woensdag, donderdag en vrijdag (om de week) in de praktijk.

BIG nummer: 99909320702

Manager

M. Koelewijn

Manon werkt al 19 jaar met veel plezier in de tandheelkunde, waarvan 14 jaar in het management. Zij is verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van Tandartspraktijk Mei. Jullie zullen haar op verschillende plekken in de praktijk tegen komen. Zo is zij onder andere verantwoordelijk voor de boekhouding en financiële administratie. Zij werkt van dinsdag tot en met vrijdag in de praktijk

Tandartsassistente

J. Van Diermen

Jolanda is al ruim twintig jaar als tandartsassistente werkzaam in deze praktijk en zal u tijdens de behandeling begeleiden, van intake tot nazorg. Een geweldige allround tandartsassistente welke u altijd met een vriendelijke lach ontvangt en te woord zal staan. Zij is ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de sterilisatie van apparatuur en instrumenten. Wij werken volgens de WIP-richtlijnen en werken volgens de strengste normen en regels. Veiligheid en hygiëne nemen dan ook een belangrijke plaats in binnen de praktijk waarbij continu wordt gewerkt aan een steriel en veilig klimaat. Zij is werkzaam op maandag, dinsdagochtend en woensdag.

Tandartsassistente

N. de Kruijff

Nancy werkt sinds kort bij ons en volgt de opleiding tandartsassistente in Maarn. Ze zit in haar laatste jaar en hoopt eind 2023 af te studeren. Ze kan volledig zelfstandig werken en met haar gezellige en vriendelijke voorkomen stelt ze u snel op het gemak. U zal haar tegenkomen bij het assisteren van de tandarts en af en toe achter de balie. Zij is ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de sterilisatie van apparatuur en instrumenten. Wij werken volgens de WIP-richtlijnen en werken volgens de strengste normen en regels. Veiligheid en hygiëne nemen dan ook een belangrijke plaats in binnen de praktijk waarbij continu wordt gewerkt aan een steriel en veilig klimaat. Ze werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag bij ons.

Preventieassistente

N. van Nieuwenhuizen

Nicolien is een zeer ervaren tandarts- en preventieassistente welke u altijd op uw gemak zou stellen. Zij assisteert de tandarts, doet baliewerkzaamheden en voert de preventieve behandelingen uit voor ons. Zij is ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de sterilisatie van apparatuur en instrumenten. Wij werken volgens de WIP-richtlijnen en werken volgens de strengste normen en regels. Veiligheid en hygiëne nemen dan ook een belangrijke plaats in binnen de praktijk waarbij continu wordt gewerkt aan een steriel en veilig klimaat. Zij is werkzaam op dinsdag, woensdag, en vrijdagochtend.

Mondhygiëniste

D. Abdullah

Dashne is onze mondhygiëniste welke voor iedereen uitgebreid de tijd neemt. Zij is in 2011 afgestudeerd als mondhygiëniste en werkt al 20 jaar in de mondzorg. Zij heeft zich ontwikkeld tot een zeer ervaren en prettige mondhygiëniste waar u terecht kan met al uw parodontale problemen. Zij werkt op de vrijdagen bij ons.

Preventieassistent

A. Tillema

Alessio heeft in de 10 jaar dat hij in de tandheelkunde werkt veel ervaring opgedaan, waardoor u voor al uw vragen bij hem terecht kan. Zijn vriendelijke lach zorgt ervoor dat u zich snel op uw gemak voelt. U komt Alessio tegen achter de balie, bij de tandarts als assistent, maar ook als paro-preventieassistent. Hij begeleidt u graag, jong of oud, naar een gezonder gebit en gezond tandvlees voor een langer behoud van uw gebit. Ook is hij verantwoordelijk voor het onderhoud en de sterilisatie van apparatuur en instrumenten. Wij werken volgens de WIP-richtlijnen en werken volgens de strengste normen en regels. Veiligheid en hygiëne nemen dan ook een belangrijke plaats in binnen de praktijk waarbij continu wordt gewerkt aan een steriel en veilig klimaat. Hij werkt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bij ons.

Preventieassistente

S. Lettinck

Stephanie is sinds kort ons team komen versterken. Deze gezellige, positieve vrouw is een zeer ervaren tandarts- en preventieassistente waarbij u voor vele vragen terecht kunt. Zij assisteert de tandarts, voert de preventieve behandelingen voor ons uit en zal u altijd vriendelijk begeleiden tijdens de behandelingen. Ook is ze verantwoordelijk voor het onderhoud en de sterilisatie van apparatuur en instrumenten. Wij werken volgens de WIP-richtlijnen en werken volgens de strengste normen en regels. Veiligheid en hygiëne nemen dan ook een belangrijke plaats in binnen de praktijk waarbij continu wordt gewerkt aan een steriel en veilig klimaat. Stephanie werkt op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Mondhygiëniste

R. van Sprang

Roos is in 2020 afgestudeerd als mondhygiëniste en al vanaf 2013 werkzaam in de mondzorg. Ze neemt voor iedereen uitgebreid de tijd en legt graag alles zorgvuldig aan u uit. Met haar rustige en vriendelijke uitstraling voelt iedereen zich snel op zijn gemak. Zij begeleidt u graag naar een gezond gebit en gezond parodontium voor een lang behoud van uw gebit. Zij werkt op de maandag en donderdag bij ons.