Team

E.S. Gligor

Tandarts, praktijkhouder

Elvira is meer dan vijfentwintig jaar werkzaam als tandarts. Naast algemene tandheelkunde ligt haar focus op esthetische tandheelkunde, endodontologie en kan zij erg goed omgaan met kinderen. Haar doel is om samen met u als patiënt het beste resultaat te bereiken. Iedere patiënt is uniek en daarbij past dus ook steeds een andere aanpak. Zij volgt jaarlijks cursussen om de beste zorg te kunnen blijven bieden. Zij werkt op de maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk.

BIG nummer: 99101349502

I.V. Hurenkamp

Tandarts

Inna is vijfentwintig jaar geleden afgestudeerd als tandarts. Zij staat voor een laagdrempelige benadering en behandeld jong en oud met veel plezier. Zij ziet u graag weer met een brede glimlach vertrekken. Inna heeft zich gespecialiseerd in esthetiek, heeft affiniteit met kindertandheelkunde en preventie binnen de tandheelkunde, maar uiteraard bent u welkom voor alle behandelingen. Zij volgt jaarlijks cursussen om up to date te blijven. Zij werkt op de dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk.

BIG nummer: 99909320702

J. van Diermen

Tandarts assistente

Jolanda is al twintig jaar als tandartsassistente werkzaam in deze praktijk en zal u tijdens de behandeling begeleiden, van intake tot nazorg. Een geweldige allround tandartsassistente welke u altijd met een vriendelijke lach ontvangt en te woord zal staan. Zij is ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de sterilisatie van apparatuur en instrumenten. Wij werken volgens de WIP-richtlijnen en werken volgens de strengste normen en regels. Veiligheid en hygiëne nemen dan ook een belangrijke plaats in binnen de praktijk waarbij continu wordt gewerkt aan een steriel en veilig klimaat. Zij is werkzaam op maandag, dinsdagochtend en woensdagochtend.

T. van Merriënboer

Tandarts assistente

Toureya is onze geweldige allround tandartsassistente waarbij u voor vele vragen terecht kunt. Zij assisteert de tandarts, zal u altijd vriendelijk begeleiden tijdens de behandelingen en is ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de sterilisatie van apparatuur en instrumenten. Wij werken volgens de WIP-richtlijnen en werken volgens de strengste normen en regels. Veiligheid en hygiëne nemen dat ook een belangrijke plaats in binnen de praktijk waarbij continu wordt gewerkt aan een steriel en veilig klimaat. Zij werkt nu vier jaar in deze praktijk. Toureya werkt op de dinsdag, woensdagochtend en donderdag.